Wij stellen ons graag voor

maatwerk HRM is hét organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. Strategisch veranderen door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring in en rond de eigen organisatie. Gedreven door ambitie met de wil om te scoren!

Wij krijgen er een kick van mensen (weer) met plezier naar hun werk te laten gaan en te zorgen dat iedereen weet waarvoor 'íe het doet. Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en recht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van verandering, het versterken van leiderschap, het verbeteren van resultaten en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties. We vergroten zo het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En we verlagen de uitval door stress, een hoge werkdruk, een ongezonde organisatie en ziekteverzuim. 

Samen zorgen we dat de aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!

Anouk Hendrikx Afonso - Sr. Adviseur en eigenaar

Op welke manier kan ik mijn strategische doelen efficiënt behalen? Hoe houd ik de focus op het doel? Hoe laat ik mijn teams optimaal samenwerken en presteren?

Van jongs af aan zijn mijn passies management en bedrijfsvoering. Mijn kennis heb ik opgedaan tijdens mijn studies en diverse cursussen, maar vooral in de 20 jaar praktijkervaring in diverse rolllen van operationeel tot strategisch niveau. Zowel in de publieke als de private sector in binnen- en buitenland. Met als hoogtepunt Brazilië. 
Ik vind niets toffer dan met mensen en organisaties aan de slag te gaan om tot overstijgende prestaties te komen. Daarin werk ik op basis van onderzoek, doelgericht en volgens een concreet actieplan. Zo kan ik garant staan voor resultaten die voor alle stakeholders goed zijn én voelen. 

Michael Verbeek - Sr. HR Adviseur

Met meer dan 20 jaren HR ervaring (MT) ondersteun ik graag organisaties in het vinden én realiseren van oplossingen voor HR (Management) vraagstuklken of uitdagingen. Soms betekent dit iets organiseren dat elders al bewezen succesvol is. Maar meestal is het écht maatwerk. Immers iedere organisatie, en HR verantwoordelijke, is anders en heeft een specifieke behoefte. Het centrale thema hierin is het verbeteren van de bedrijfsresultaten door het optimaliseren van het menselijk kapitaal. Dat is voor mij de uitdaging: voor iedere situatie een op maat gemaakte (HR) oplossing vinden.

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons