Wij stellen ons graag aan jou voor

maatwerk HRM is hét organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. Strategisch veranderen door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring in en rond de eigen organisatie. Gedreven door ambitie met de wil om te scoren!

Wij krijgen er een kick van mensen (weer) met plezier naar hun werk te laten gaan en te zorgen dat iedereen weet waarvoor 'íe het doet. Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en recht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van verandering, het versterken van leiderschap, het verbeteren van resultaten en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties. We vergroten zo het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En we verlagen de uitval door stress, een hoge werkdruk, een ongezonde organisatie en ziekteverzuim. 

Samen zorgen we dat de aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!

Anouk Hendrikx Afonso

Eigenaar en Ontwikkelaar 3D-GOAL®-methode

 

Specialismen:

  • Positieve bedrijfsvoering en HR
  • Strategisch waarderen en belonen
  • Leiderschap

“Al van jongs af aan heb ik een passie voor management en bedrijfsvoering in het algemeen. Na mijn studie Bedrijfskunde MER heb ik bij veel bedrijven in de keuken mogen kijken. Vanuit verschillende rollen in zowel de publieke als de private sector heb ik bijgedragen aan de inrichting van afdelingen en organisaties. Dit heb ik in verschillende landen mogen doen met als hoogtepunt Brazilië. Uit ervaring weet ik dat door aandacht op de juiste plek in de organisatie te leggen meer succes wordt ervaren en resultaat wordt behaald. Vanuit een praktische en directe benadering is het uitgangspunt altijd een win-win situatie waarbij de persoonlijkheid achter de werkgever en de werknemer centraal staan.”

Vivian Wijnen

Stagiaire

“Ik heb gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht, Nijmegen en Tilburg. Sinds 2010 ben ik advocaat bij Huver Advocaten. Tijdens mijn studie en latere werkzaamheden heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en handels- en ondernemingsrecht. In 2017 heb ik de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (TMA) met succes afgerond aan de Universiteiten Tilburg en Maastricht en ben ik als lid toegetreden tot de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).” 

Michael Verbeek

HRM Adviseur

 

Specialismen:

  • HR Consultancy
  • Interim HR Professional
  • HR Counseling

“Met meer dan 20 jaren HR ervaring (MT) ondersteun ik graag organisaties in het vinden én realiseren van oplossingen voor HR (Management) vraagstuklken of uitdagingen. Soms betekent dit iets organiseren dat elders al bewezen succesvol is. Maar meestal is het écht maatwerk. Immers iedere organisatie, en HR verantwoordelijke, is anders en heeft een specifieke behoefte. Het centrale thema hierin is het verbeteren van de bedrijfsresultaten door het optimaliseren van het menselijk kapitaal. Dat is voor mij de uitdaging: voor iedere situatie een op maat gemaakte (HR) oplossing vinden."

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons