Eigentijds waarderen en belonen - Maatwerkoplossingen om jouw mensen positief te motiveren

Beoordelen is mensenwerk. En juist daarom is het belangrijk zorgvuldig en duidelijk te werk te gaan. Maar ja, wat ga je doen in een markt waar om de medewerkers gestreden wordt als nooit tevoren. En hoe houd je het daarnaast objectief, meetbaar èn passend bij jouw organisatie? 

Mensen houden van duidelijke richting en structuur. En hoe beter je die richting kunt laten afstemmen op je strategisch plan, des te meer de inzet van jouw medewerkers bijdraagt aan de realisatie daarvan. Door de doelstellingen op te nemen in de methodiek motiveer je jouw medewerkers en betrek je hen bij jouw organisatie. Het gevoel van eigenaarschap en saamhorigheid nemen toe. Dat verhoogt op haar beurt de betrokkenheid en ook de inzet. Kortom; het werkt positief twee richtingen op. 

Wanneer is eigentijds waarderen en belonen voor jou interessant?

  • Als je tot een logische afstemming wilt komen tussen de verwachtingen en de prestaties van medewerkers
  • Als je een realistische opbouw van (salaris-)groei wilt neerzetten
  • Als je medewerkers een variabel deel ontvangen
  • Als je een methodiek zoekt die beter past bij deze tijd
  • Als je nu nog geen systeem hebt voor beoordelen

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen die passen bij jouw bedrijf en cultuur om je medewerkers doelgericht te motiveren. Dit is ook mogelijk als je cao verplichtingen hebt. 

Heb je vragen over de CAO, de toepassing daarvan of over het beoordelen of belonen van je medewerkers? Neem dan graag contact met ons op.

We gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons

Onze producten