Ons aanbod

Jezelf ontwikkelen is de normaalste zaak van de wereld. Ben jij er aan toe om weer eens extra kennis tot je te nemen? Jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied? Jouw vaardigheden te vergroten om verder te komen?

Kijk dan eens in onderstaand totaaloverzicht van de cursussen, trainingen, workshops, ontbijtsessies en andere activiteiten die wij de komende periode organiseren. 

Heb je nog vragen of zoek je een maatwerk programma? Neem dan graag contact met ons op.

*Tijdens deze COVID-19 periode worden er minder trainingen gegeven dan normaal.

HR-functieprofielen opstellen
In één dag een doelgericht functieprofiel

Wil je weten hoe je een doelgericht functieprofiel opstelt dat positief bijdraagt aan je strategische doelen? Wil je meer duidelijkheid voor jouw medewerkers om zo meer resultaat te behalen? Dan is deze training heel geschikt voor jou.

Direct inschrijven
Effectieve personeelsgesprekken voeren
Vind jij het soms lastig om in gesprek te gaan met jouw medewerkers?

Vind jij het ook lastig om in gesprek te gaan met je medewerkers? Weet je soms niet precies wat je het best kunt zeggen, of hoe je ergens op moet reageren? Voer je uberhaupt gesprekken met jouw medewerkers over hun functioneren?

Direct inschrijven

Meer weten?

Organiseer je een evenement en zoek je een spreker? Of heb je vragen over een bepaald onderwerp? Bel of mail ons gerust. Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen wat we ook voor jou kunnen betekenen.

Bel ons op 085-222 0477

Mail ons