Strategisch HRM

Wij helpen jou te scoren door een optimale afstemming tussen je doelen en de inzet van je medewerkers.

Als leider heb je een visie op de toekomst en de concrete doelen die je dan wilt bereiken. Om die doelen te behalen is de inzet en de betrokkenheid van jouw medewerkers van groot belang. Je wilt de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek. Ontwikkelingen op personeelsgebied, (veranderende) wetgeving, opleidingsnoodzaak etc. spelen allemaal een rol bij de juiste afstemming. En jij wilt je organisatie, je teams en je medewerkers optimaal laten presteren.

Talentvolle, enthousiaste en loyale werknemers zijn van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Een strategisch Human Resource Managementbeleid is cruciaal om effectief gebruik te maken van die talenten en het enthousiasme van jouw medewerkers.

Door je werknemers te voorzien van goede arbeidsomstandigheden, een goede beloning en carrièremogelijkheden, creëer je het juiste enthousiasme en de inzet die nodig is voor een succesvol bedrijf. Als jouw medewerkers tevreden zijn, dan zijn zij goede vertegenwoordigers van jouw producten en diensten en brengen zij dit over op de klanten. Het is de taak van een personeelsfunctionaris om een strategie te ontwikkelen die hieraan bijdraagt. 

Strategisch HRM is voor jou interessant;

  • Als je meer rendement uit je organisatie wilt halen
  • Als je jouw bedrijfsdoelen op korte en lange termijn centraal wilt stellen in je organisatie
  • Als je beter genruik wilt maken van de kwaliteiten van je medewerkers
  • Als je een optimale afstemming wilt tussen doel en realisatie
  • Als je op het gebied van arbeidsvoorwaarden zaken wilt toetsen en/of aanpassen
  • Als je vragen hebt over interne doorstroom of opleiding van medewerkers
  • Als je jouw medewerkers maximaal betrokken en gemotiveerd wilt laten werken
  • Als er binnen jouw organisatie weinig specialistishce kennis aanwezig is 

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van deze afstemming. Wil je meer weten of heb je vragen over Strategisch HRM? 

We gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons

Onze producten