Strategisch HRM - Voor de juiste afstemming tussen je doelen en je mensen

Als directeur heb je een visie op de toekomst van je bedrijf en de concrete doelen die je wilt bereiken. Om die doelen te behalen is de inzet en de betrokkenheid van jouw medewerkers van groot belang. Je wilt de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plek. Ontwikkelingen op personeelsgebied, (veranderende) wetgeving, opleidingsnoodzaak etc. spelen allemaal een rol bij de juiste afstemming van jouw doelen en je medewerkers. Er zijn namelijk altijd ontwikkelingen die van invloed zijn op het functioneren van je organisatie, je teams en je medewerkers. 

Een strategisch Human Resource Managementbeleid is cruciaal om effectief gebruik te maken van de talenten van jouw medewerkers. Door je werknemers te voorzien van goede arbeidsomstandigheden, een goede beloning en carrièremogelijkheden, creëer je het juiste enthousiasme en de inzet die nodig is voor een succesvol bedrijf. Als jouw medewerkers tevreden zijn, dan zijn zij goede vertegenwoordigers van jouw producten en diensten en brengen zij dit over op de klanten. Het is de taak van een personeelsfunctionaris om een strategie te ontwikkelen die eraan bijdraagt om optimaal te profiteren van de competenties en talenten van de medewerkers.

Talentvolle, enthousiaste en loyale werknemers zijn van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van het menselijk kapitaal van je werknemers, investeer je in een strategisch HRM-beleid. Goede selectie en begeleiding van je medewerkers is voornamelijk afhankelijk van het talent van de HR-professionals in jouw bedrijf en een goed systeem om alle HR-processen te controleren en te beheren. Door je HRM-processen te organiseren met software die perfect aansluit bij jouw bedrijfscultuur, kun je zo eficiënt mogelijk gebruik maken van het menselijk kapitaal in jouw bedrijf. 

Strategisch HRM is voor jou interessant;

  • Als je meer rendement uit je organisatie wilt halen
  • Als je jouw bedrijfsdoelen op korte en lange termijn centraal wilt stellen in je organisatie
  • Als je beter genruik wilt maken van de kwaliteiten van je medewerkers
  • Als je een optimale afstemming wilt tussen doel en realisatie
  • Als je op het gebied van arbeidsvoorwaarden zaken wilt toetsen en/of aanpassen
  • Als je vragen hebt over interne doorstroom of opleiding van medewerkers
  • Als je jouw medewerkers maximaal betrokken en gemotiveerd wilt laten werken
  • Als er binnen jouw organisatie weinig specialistishce kennis aanwezig is 

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van deze afstemming. Wil je meer weten of heb je vragen over Strategisch HRM? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

We gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons

Onze producten