Wij stellen ons graag voor

maatwerk HRM is hét organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. Strategische ambities realiseren door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring in en rond de eigen organisatie. Gedreven door ambitie met de wil om te scoren!

Wij krijgen er een kick van mensen (weer) met plezier naar hun werk te laten gaan en te zorgen dat iedereen weet waarvoor 'íe het doet. Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en recht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van verandering, het versterken van leiderschap, het verbeteren van resultaten en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties. We vergroten zo het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En we verlagen de uitval door stress, een hoge werkdruk, een ongezonde organisatie en ziekteverzuim. 

Samen zorgen we dat de aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!

Laura van de Vin | HR Adviseur

Na mijn opleiding tot managementassistente wilde ik graag verder leren.

Een rol waarbij organisatie en mensen allebei belangrijk zijn en samen moeten werken voor resultaat sprak mij aan. Zo kwam ik tot de keuze voor HRM. Momenteel studeer ik deeltijd aan de AVANS hogeschool en werk ik parttime als Backofficemedewerker en Projectassistent. De veelzijdigheid van het HR vak vind ik heel leuk. De combinatie werken en leren bevalt goed. Het werk en de opleiding naast elkaar doen versterkt de snelheid waarmee ik dingen leer en kan toepassen.

Jessica Klementowski | Senior HR Adviseur

In mijn loopbaan heb ik al in diverse branches mogen werken; van productie- en logistieke bedrijven tot semioverheid. Hierdoor heb ik onder andere veel ervaring opgedaan met diverse organisatiestructuren en -culturen.

 

Mijn interesse ligt bij het ontwikkelen en opleiden van medewerkers. Naast mijn studie Personeel & Arbeid heb ik dan ook nog de studie Opleidingskunde gevolgd. In mijn ogen een waardevolle combinatie voor iedere organisatie. Behalve het uitvoeren van personeelsbeleid, ben ik dan ook in staat om opleidingsbeleid en trainingen te ontwikkelen en uit te voeren en medewerkers te coachen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bij maatwerk HRM begeleid ik onder andere MKB-bedrijven bij het opzetten en implementeren van beleid rondom personeels- en organisatieontwikkeling.

Cilly Veraa | Office assistent

 

 

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons