Anouk Hendrikx Afonso

Eigenaar en Ontwikkelaar 3D-GOAL®-methode

 

Specialismen:

  • Positieve bedrijfsvoering
  • Strategisch waarderen en belonen
  • Leiderschap

“Al van jongs af aan heb ik een passie voor management en bedrijfsvoering in het algemeen. Na mijn studie Bedrijfskunde MER heb ik bij veel bedrijven in de keuken mogen kijken. Vanuit verschillende rollen in zowel de publieke als de private sector heb ik bijgedragen aan de inrichting van afdelingen en organisaties. Dit heb ik in verschillende landen mogen doen met als hoogtepunt Brazilië. Uit ervaring weet ik dat door aandacht op de juiste plek in de organisatie te leggen meer succes wordt ervaren en resultaat wordt behaald. Vanuit een praktische en directe benadering is het uitgangspunt altijd een win-win situatie waarbij de persoonlijkheid achter de werkgever en de werknemer centraal staan.”

“Na mijn studie psychologie en bedrijfskunde heb ik gewerkt als docent psychologie op HBO-niveau. Daarnaast ben ik samen met twee collega-psychotherapeuten gestart met een psychotherapie-praktijk. Deze praktijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige GGZ-instelling waarvan ik mede-bestuurder en mede-eigenaar was. Tegenwoordig richt ik me op het adviseren en coachen van directie en management vanuit een bedrijfsmatige context. Ik merk dat de combinatie van bedrijfskunde, psychologie en het hebben geleid van een eigen bedrijf mij de gelegenheid geeft om vanuit een breed perspectief te adviseren en te coachen. Pragmatisch handelen is hierbij mijn handelsmerk.”

Laura van de Vin

Projectassistent HRM

 

Specialismen:

  • Functieprofielen
  • Opleidingsbeleid
  • Personeelsadministratie

“Ik heb gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht, Nijmegen en Tilburg. Sinds 2010 ben ik advocaat bij Huver Advocaten. Tijdens mijn studie en latere werkzaamheden heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en handels- en ondernemingsrecht. In 2017 heb ik de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (TMA) met succes afgerond aan de Universiteiten Tilburg en Maastricht en ben ik als lid toegetreden tot de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).” 

Carmen van Deursen

Coach

 

Specialismen:

  • Vitaliteit
  • Stressklachten
  • Coaching

“Gezondheid staat bij mij hoog in het vaandel net zoals genieten, leuke dingen doen met mijn gezin, koken en lekker eten! Om een werknemer goed te kunnen laten functioneren is het belangrijk dat deze de ruimte krijgt om zijn unieke kwaliteiten in te zetten, zijn ambities kenbaar kan maken en er een (werk)omgeving is waarin hij/zij zich kan ontwikkelen. Als coach richt ik mij enerzijds op het mentale deel en anderzijds op het lichamelijke (hormonale) deel van mensen. Op basis van commitment, vertrouwen, het nakomen van afspraken en het formuleren van een gezamenlijk doel zorg ik ervoor dat mensen (weer) optimaal kunnen functioneren.”

“Met meer dan 20 jaren HR ervaring (MT) ondersteun ik graag organisaties in het vinden én realiseren van oplossingen voor HR (Management) vraagstuklken of uitdagingen. Soms betekent dit iets organiseren dat elders al bewezen succesvol is. Maar meestal is het écht maatwerk. Immers iedere organisatie, en HR verantwoordelijke, is anders en heeft een specifieke behoefte. Het centrale thema hierin is het verbeteren van de bedrijfsresultaten door het optimaliseren van het menselijk kapitaal. Dat is voor mij de uitdaging: voor iedere situatie een op maat gemaakte (HR) oplossing vinden."

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons