Anouk Hendrikx Afonso

Eigenaar en Ontwikkelaar 3D-GOAL®-methode

 

Specialismen:

  • Positieve bedrijfsvoering
  • Strategisch waarderen en belonen
  • Leiderschap

“Al van jongs af aan heb ik een passie voor management en bedrijfsvoering in het algemeen. Na mijn studie Bedrijfskunde MER heb ik bij veel bedrijven in de keuken mogen kijken. Vanuit verschillende rollen in zowel de publieke als de private sector heb ik bijgedragen aan de inrichting van afdelingen en organisaties. Dit heb ik in verschillende landen mogen doen met als hoogtepunt Brazilië. Uit ervaring weet ik dat door aandacht op de juiste plek in de organisatie te leggen meer succes wordt ervaren en resultaat wordt behaald. Vanuit een praktische en directe benadering is het uitgangspunt altijd een win-win situatie waarbij de persoonlijkheid achter de werkgever en de werknemer centraal staan.”

Laura van de Vin

Projectassistent HRM

 

Specialismen:

  • Functieprofielen
  • Opleidingsbeleid
  • Personeelsadministratie

“Ik heb gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht, Nijmegen en Tilburg. Sinds 2010 ben ik advocaat bij Huver Advocaten. Tijdens mijn studie en latere werkzaamheden heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en handels- en ondernemingsrecht. In 2017 heb ik de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (TMA) met succes afgerond aan de Universiteiten Tilburg en Maastricht en ben ik als lid toegetreden tot de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).” 

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons