Tevreden medewerkers zijn de enige onderscheidende factor voor succes. 

maatwerk HRM is hét full service HR-bureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. 

Om onze missie te realiseren, beloven we onze en jouw medewerkers actief te ondersteunen, te ontwikkelen en te koesteren. We blijven investeren in hun welzijn en groei, zodat ze gemotiveerd en capabel zijn om uitmuntende prestaties te leveren. Wij streven een werkomgeving na waarin iedereen vanuit zijn eigenheid goed kan gedijen.

Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en arbeidsrecht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van professionele verandering, het versterken van leiderschap en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties.

Zo vergroten we het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En we verlagen de uitval door stress, een hoge werkdruk of een ongezonde organisatiecultuur. 

Anouk Hendrikx Afonso | Directeur

Voor mij is niets toffer dan met mensen in organisaties aan de slag te gaan om tot overstijgende prestaties te komen. Zo werken we ook bij maatwerk HRM en kan ik garant staan voor resultaten die voor alle stakeholders goed zijn én goed voelen.

Ik geloof dat samenwerking op basis van vertrouwen de sleutel tot succes is. Daarom ben ik blij dat ik dit samen met een geweldig team mag doen. 

 

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mailen kan ook