Wij stellen ons graag voor

maatwerk HRM is hét organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. Strategische ambities realiseren door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring in en rond de eigen organisatie. Gedreven door ambitie met de wil om te scoren!

Wij krijgen er een kick van mensen (weer) met plezier naar hun werk te laten gaan en te zorgen dat iedereen weet waarvoor 'íe het doet. Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en recht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van verandering, het versterken van leiderschap, het verbeteren van resultaten en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties. We vergroten zo het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En zo verlagen we de uitval door stress, een hoge werkdruk of een ongezonde organisatiecultuur. 

Samen zorgen we dat de aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!

Anouk Hendrikx Afonso | Directeur en HR strateeg

Voor mij is niets toffer dan met mensen in organisaties aan de slag te gaan om tot overstijgende prestaties te komen. Daarin vind ik onderzoek, doelgerichtheid en concreet acties uitzetten de basis. Om deze vervolgens samen met de betrokkenen te borgen. Zo werken we ook bij maatwerk HRM en kan ik garant staan voor resultaten die voor alle stakeholders goed zijn én goed voelen.

Ik geloof dat samenwerking op basis van vertrouwen de sleutel tot succes is. Daarom ben ik blij dat ik dit samen met een geweldig team mag doen. 

 

Wij gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Bel ons op 085 222 0477

 

Mail ons