HR Q&A Service

Vragen staat vrij

Loop jij ook wel eens tegen problemen aan rondom je personeel? Krijg je vragen waar je het antwoord niet op weet? Heb je te maken met de uitvoering van een cao? Of heb je juist geen cao en weet je daardoor niet wat mag en wat niet? En wat doe je met een zieke werknemer?
Al deze vragen kunnen een behoorlijke druk op jou en je organisatie leggen. Zeker als jij je focus ergens anders zou willen hebben.

 

Met het HR Question & Answer abonnement heb je altijd een professionele HR-partner achter de hand. Stop met zoeken op internet en laat je helpen door ervaren en bijgeschoolde HR-professionals. Onze HR Q&A abonnementen zijn aantrekkeliljk geprijsd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je uitgaat van de juiste informatie en daarna snel zelf verder kunt. Wil je dat we toch iets voor je uitvoeren? Dan krijg je met dit abonnement ook nog eens 10% korting op onze uurtarieven. 

Klik hier voor de factsheet HR-Q&A met uitgebreide info.

Vrijblijvend kennismaken is natuurlijk nog prettiger. Bel ons graag voor een afspraak of stuur een mail naar info@maatwerkhrm.nl.