Executive coaching - Gestructureerd werken aan individuele doelen

Je geeft leiding aan mensen, aan een team of aan een organisatie. Je hebt daar een beslissende en sturende invloed op vanuit je positie of vanuit jouw rol. Je wilt nieuwe inzichten verkrijgen en jouw vaardigheden uitbreiden om hierop nog beter in te spelen. Vaak is het dan goed om even uit jouw dagelijkse gang van zaken te stappen. In een veilige context jouw kennis en vaardigheden vergroten voor datgene wat je ambieert.

Wanneer is executive coaching voor jou interessant;

  • Als jouw organisatie sterk groeit en er hierdoor nieuwe uitdagingen op je pad komen
  • Als je het bedrijf opvolgt en je je eigen weg wilt inslaan
  • Als je jezelf wilt ontwikkelen om een volgende stap te maken
  • Als je gevoelens van ontevredenheid, frustratie en irritatie hebt over jezelf, over het team en/of organisatie en je deze wilt omzetten in positive gevoelens
  • Als je merkt dat er sprake is van toenemende stress bij jezelf, jouw team en/of organisatie en je hier geen genoegen mee neemt

Wij gaan voor maatwerk. Dit houdt in dat we uit gaan van jou, als persoon, in jouw team en jouw organisatie. We adviseren en coachen jou, individueel, om jouw ambities waar te maken, om door jou ervaren belemmeringen op te lossen. Dit doen we door samen met jou de kennis en vaardigheden naar de praktijk te vertalen. Samen werken we doelgericht aan resultaat voor jou.

We gaan graag met je in gesprek.

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons

Onze producten