Digitale efficiency – Online oplossingen voor je personeelsdossier en de salarisverwerking

Tijden dat werknemers inklokken met een prikkaart zijn lang verleden tijd. De werknemer anno nu wil hetzelfde gemak van zijn werkgever als van zijn bank. Online toegang tot de salarisstrook, zelf een wijziging registreren en 24/7 toegang tot zijn gegevens. 

Met ons HR dashboard heb je met één druk op de knop al je personeelsgegevens inzichtelijk; altijd en overal. Je houdt je personeelsgegevens eenvoudig online bij. Denk hierbij aan arbeidscontracten, vakantie en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Maar ook andere gegevens zoals auto's, werkkledimg, diploma’s en verjaardagen registreer je gemakkelijk in HR dashboard. Kortom alles wat in jouw bedrijf speelt kun je eenvoudig invoeren én koppelen met onze salarisservice. Met een digitaal personeelsdossier kun je al die Excellijsten wegdoen en alles op 1 centrale plek beheren. Voor je medewerker is daarmee alles 24/7 digitaal toegankelijk. En jij bespaart een hoop tijd door de eenvoudige en overzichtelijk manier van regsitratie.

Het HR-dashboard en/of salarisservice zijn voor jou interessant als

  • Je papieren dossiers bijhoudt
  • Je medewerkers om meer vragen dan wat je op dit moment kan bieden
  • De personeelsadministratie jou of een medewerker te veel tijd kost
  • Je helemaal niet blij wordt van personeelszaken
  • Je houdt van gemakkelijke en overzichtelijk
  • Een professionele uitstraling wilt naar je pesoneel

Ons HR dashboard is gunstig geprijsd en koppelbaar met onze salarisservice. Je betaalt eenmalig opstartkosten en daarna een maandelijks bedrag per werknemer voor onderhoud en hosting.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkeheden voor jouw bedrijfsvoering.

We gaan graag in gesprek

Wil je meer weten over onze dienstverlening en manier van werken of heb je een andere vraag? Bel of mail dan gerust. Wij gaan graag in gesprek om te kijken of onze dienstverlening en manier van werken ook bij jou past.

Maatwerk HRM BV

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
T: 085 222 0477

Mail ons

Producten