HR Projectbegeleiding

Zoek je specifieke HR-kennis? Wil je een aantrekkelijke werkgever worden of blijven? Vind je dat jouw personeel zich moet blijven ontwikkelen?

Medewerkers zijn nu en zeker in de toekomst de enige onderscheidende factor. Zij zorgen voor het succes van je organisatie. Je HR op orde hebben is vandaag de dag geen extraatje meer, maar een vanzelfsprekendheid. Als HR-professionals helpen we jou graag met jouw project. Je kunt bij ons in ieder geval terecht voor projecten op het gebied van:

Professionalisering

Een professionele HR visie zorgt dat jouw medewerkers productief zijn, zich betrokken voelen en verbonden blijven met jouw organisatie. Dát is pas employer branding! 

Meer weten
Digitalisering

Een HR-systeem helpt je bij een professionele uitvoering van je personeelsadministratie. Geen verlofbriefjes die rondslingeren. Geen excellijsten meer bijhouden voor aflopende contracten en certificaten. Welkom app die alles doet. Voor jou en je medewerkers.

Meer weten
Verandering

Overname, fusie, nieuwe strategie, cao toepassing. Ze hebben invloed op je personeel. Hoe ga je daar mee om en wat moet je regelen. Stapsgewijs nemen we je mee in het proces om bij verandering de juiste koers te blijven varen.

Meer weten

Stel je vragen vrijblijvend

We bespreken graag wat kan onder het genot van een kopje koffie. En we zijn eerlijk over wat niet kan. Zo helpen we je écht. 

team maatwerk HRM
T: 085-222 0477

Plan een kennismaking