HR BOSSES

Ik wens je veel personeel...

Veranderende wetgeving, verzuim, loonbeslag, krapte, salarisonderhandeling, arbeidscontracten, verzekeringen, pensioen. Poe. Personeel in dienst hebben vraagt nogal wat van jou als werkgever vandaag de dag. En héb jij er iets mee?

Onze Backoffice Service biedt jouw snel verlichting. Outsourcen van salarisadministratie is niets nieuws. Maar je hele personeelsbeheer extern laten verzorgen? Ook dat kan eenvoudig.

Is het dan wel veilig? 
Hoe heb je nu de dossiers opgeborgen. In een map op je schijf of in de kast. Wij werken met zeer betrouwbare en goed beveiligde systemen. Zo kunnen we een aantal dingen waarborgen, namelijk;

  1. dat het veilig is
  2. dat stukken veilig blijven
  3. dat er efficiënt en volgens procedures wordt gewerkt

De impact voor jou is dan ook snel duidelijk;

  • tevreden medewerkers die weten dat jij het professioneel regelt
  • je bent veel minder tijd kwijt aan personeelsadministratie
  • alle informatie staat bij elkaar
  • alle informatie staat veilig
  • rust in je hoofd
  • overzicht op je personeel
  • en zo nog een paar

Je kunt bij ons kiezen voor HR BOS en/of Salarisservice. Voordeel van de combinatie is dat je écht alles bij elkaar hebt. Lees ook het HR Dilemma: outsourcen of aannemen om de voors en tegens zorgvuldig af te wegen.

Personeelsadministratie

Aandacht voor personeel is van groot belang om mensen te binden en boeien. Aan de basis daarvan ligt een professionele personeelsadministratie. Dat is vandaag de dag een vereiste. En voor menig ondernemer een enorme balast. Uitbesteden heeft veel voordelen.

Meer weten
Salarisadministratie

Betrouwbaar, professioneel en correct. Overal inzicht en overzicht in je personeelskosten. Loonstroken voor de medewerker in de app beschikbaar. En toch tijd en geld besparen. 

Meer weten

Stel je vragen vrijblijvend

We bespreken graag wat kan onder het genot van een kopje koffie. En we zijn eerlijk over wat niet kan. Zo helpen wij jou écht verder. 

team maatwerk HRM
T: 085-222 0477

Plan een kennismaking