Wat is jouw doel?

Jezelf ontwikkelen is de normaalste zaak van de wereld. Ben jij er aan toe om weer eens extra kennis tot je te nemen? Jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied? Jouw vaardigheden te vergroten om verder te komen? Kijk dan eens in onderstaand totaaloverzicht van de cursussen, trainingen, workshops, ontbijtsessies en andere activiteiten die wij de komende periode organiseren. 

Je kunt ook gericht zoeken op training en cursussenworkshops of ontbijtsessies.

Heb je nog vragen of zoek je een maatwerk programma? Neem dan graag contact met ons op.

Meer info
HR-functieprofielen opstellen
Locatie
Venlo
Datum
15 september 2020

Beschikbare tijden
  • 09:00
Thuiswerkmonitor

Nooit werkten zoveel mensen thuis. Efficiënt werken, doelen behalen, medewerkers motiveren en helpen. Het moet gewoon doorgaan. Maar contact onderhouden en monitoren of het goed gaat met je teamleden is nu niet zo eenvoudig. Daarom hebben wij de Thuiswerkmonitor ontwikkeld. 

NOW aanvragen

Is jouw omzet door de coronacrisis flink teruggelopen en sta je met je rug tegen de muur? Heb je geen idee hoe je de salarissen van jouw personeel gaat betalen? 

Meer weten?

Wil je zelf een sessie organiseren en zoek je een spreker? Of heb je vragen over een bepaald onderwerp? Bel of mail ons gerust. Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen wat we ook voor jou kunnen betekenen.

Bel ons op 085-222 0477

Mail ons